Τοξικομανείς από το Δενδροπόταμο είναι οι δράστες της ληστείας σε φαρμακείο, που διαπράχθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στα Μάλγαρα. Μάλιστα, οι δυο από τους δράστες συνελήφθησαν.


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 50 ετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος, μαζί με ένα άγνωστο άτομο, που αναζητείται, εισέβαλαν στο φαρμακείο, απείλησαν με πιστόλι τον φαρμακοποιό κι έκλεψαν 250 ευρώ και δύο συσκευασίες υπνωτικών χαπιών. Στη συνέχεια διέφυγαν με το Ι.Χ. που τους είχε παραχωρήσει ο 50χρονος συνεργός τους.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο Δενδροπόταμο, μετά από λίγες ώρες κι έτσι, οι δυο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες συνελήφθησαν. Εναντίον τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και με απλή συνέργεια, της παράβασης του Νόμου Περί Όπλων, της παράβασης Κ.Ο.Κ. και της παράβασης του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε παράπηγμα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δυο δράστες, βρέθηκαν αεροβόλο περίστροφο, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία κι έξι φυσίγγια, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και 120 ευρώ, τα οποία απέμειναν από τη λεία της ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.