nea_dimokratia_syggrou_01.jpg
Δύο ακόμα εκπρόσωποι των υπευθύνων θεματικών τομέων των ΝΟΔΕ που θα συμμετέχουν στο εξής στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκαν στη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.

Τα νέα μέλη της Δ.Ε. είναι οι Ζήσης Ιωακείμοβιτς ως εκπρόσωπος του Τομέα Μισθωτών και Απόστολος Παζάρας ως εκπρόσωπος του Τομέα Παιδείας.

ioakeimovits.jpg
Ζήσης Ιωακείμοβιτς: Τελειόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ - Τμήμα Μηχανολόγων. Διοικητικός υπάλληλος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ με μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης (πρόεδρος Τ.Ο. Βότση και Νομαρχιακής Ανατολικού Τομέα), είναι σήμερα ενεργό μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικού Τομέα της ΝΔ ενώ για το χρονικό διάστημα 2000-2004 διετέλεσε Αντιπρόεδρος αυτής. Έχει διατελέσει συντονιστής του Κύκλου Πολιτικής Δράσης στη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στους Τομείς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης.

pazaras.JPG
Απόστολος Παζάρας: Απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής στην Ακαδημία Λάρισας και στο Α.Π.Θ., είναι εκπαιδευτικός με μακρά θητεία στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση ενώ διετέλεσε και Αναπληρωτής Σύμβουλος Εκπαίδευσης στο Προξενείο Αννοβέρου στη Γερμανία. Ενεργό μέλος επιτροπών παιδείας σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΘ, ειναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ Ελλάδας και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Βορείου Γερμανίας.