kopilasia_anoiktis_thalassis_01.jpg
Με αφορμή την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πειρατές στην Θεσσαλονίκη" Δημήτρης Παπαμιχαήλ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η φιλοξενία ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πόλη αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλους μας.

Δεν γίνονται κάθε μέρα τέτοιου επιπέδου γεγονότα στην Θεσσαλονίκη και οι Πειρατές (που μας χαρακτηρίζει και το υδρόβιο στοιχείο) χαιρετίζουμε την επιτυχία της διοίκησης Μπουτάρη.

"Το καλό να λέγεται" αναφέρει η λαϊκή σοφία και οι "Πειρατές" θα βρισκόμαστε δίπλα σε ότι καλό για την πόλη κάνει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης και απέναντι στις αδυναμίες της.

Οι Πειρατές στην Θεσσαλονίκη υποστηρίζουμε ότι η Θεσσαλονίκη για να γίνει πρωταγωνίστρια πρέπει να επενδύσει στην εξωστρέφεια και στην προσέλκυση παρόμοιων τέτοιων γεγονότων.

Από τη μεριά μας θα βοηθήσουμε με ότι μέσα διαθέτουμε στην ανάδειξη και υποστήριξη κινήσεων προς όφελος της πόλης, από όποια δημοκρατική κατεύθυνση και αν ξεκινάνε.

Η πόλη πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο σε όλα τα μέλη των αποστολών με σκοπό να επιστρέψουν στις πατρίδες τους "μαγεμένοι" τόσο από τις ομορφιές της όσο και από την φιλοξενία μας.