serbia_albania_epeisodia_20141014_01_reuters_3073131k_0

Τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι, θα έχουν, απ΄ ότι φαίνεται, και πάλι αντίκτυπο στον ΠΑΟΚ.

Στη γνωστή σελίδα του Έργκους Κάτσε στο facebook, για την οποία, πάντως, δηλώνει ότι δεν τη διαχειρίζεται ο ίδιος, έγινε πάλι μία ανάρτηση που προκαλεί πάλι σχόλια: Σε ένα βίντεο, από τα χθεσινά γεγονότα στο Βελιγράδι, το σχόλιο είναι «Εδώ, το προσωπικό της ομάδας προστατεύει την εθνική σημαία. Βάλτε το βίντεο όλοι στο προφίλ σας. Είμαστε ένα».

Στη συγκεκριμένη σελίδα, είχε αναρτηθεί πέρσι η επίμαχη φωτογραφία με τον Κάτσε να φορά μπλουζάκι του UCK, που προκάλεσε σάλο.

Πλέον, στη σελίδα διευκρινίζεται ότι  “η σελίδα δεν έχει καμιά σχέση με τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ERGYS KACE . Η σελίδα διαχειρίζεται από απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ και FANS/συμπατριώτες του ίδιου του ΚΑΤΣΕ”. Υπάρχει, πάντως, φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο της αποστολής της Αλβανίας, στην επιστροφή από το Βελιγράδι. Η επιστροφή έγινε με τσάρτερ…

Το “χοντραίνει” ο ΠΑΣ με Λίλα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο Άντι Λίλα θα κληθεί από την διοίκηση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Σερβία-Αλβανία με τον άσο των Ηπειρωτών να βρίσκεται στους συμμετέχοντες των θλιβερών επεισοδίων του Βελγραδίου.

«Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου. Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


με πληροφορίες από το www.sentragoal.gr και το www.gazzetta.gr