Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για να τιμήσει τους χορηγούς, τους δωρητές και τους υποστηρικτές της διοργάνωσε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ.


Σε μια βραδιά με ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, η ΧΑΝΘ ευχαρίστησε όλες τις εταιρείες που συμβάλουν με την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην πραγματοποίηση του κοινωνικού έργου της Οργάνωσης.




Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΧΑΝΘ Στάθης Γεωργιάδης, «Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης η ΧΑΝΘ καταβάλλει κάθε προσπάθεια και συνεχίζει μια πορεία που φέτος κλείνει αισίως τα 93 της χρόνια.




Μια πορεία με εκατοντάδες προγράμματα στα οποία συμμετέχουν καθημερινά 4.000 άτομα, γεγονός που καταδεικνύει πόσο βαθιά έχει η ΧΑΝΘ τις ρίζες της στην κοινωνία. Προγράμματα για την άθληση, τη δημιουργική απασχόληση και επιμόρφωση, με κατασκηνώσεις, με το μουσείο Μπάσκετ, με έμφαση στην ανάπτυξη του εθελοντισμού, διαπλάθοντας χαρακτήρες και ιδεώδη και με πλούσια κοινωνική δράση στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, είτε σε οικονομικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο».





Η προσέλευση των φίλων - χορηγών ήταν πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς οι περισσότερες εταιρείες έχουν συνδέσει το όνομά τους με έκδηλο ενδιαφέρον υποστηρίζοντας τα προγράμματα και το κοινωνικό έργο της Αδελφότητας με στόχο την υποστήριξη και βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, τη φροντίδα του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη της κοινωνικότητας και ομαδικότητας, την ανάδειξη της ιστορίας και παράδοσης της Θεσσαλονίκης και την παρακίνηση των μελών μας για εθελοντισμό.