boutaris_agiasmos_20140911_01.JPG
Στον Αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας, παρουσία της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας Παναγιώτας Μπαχτσεβάνα, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων καθώς και του 69ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Χαριλάου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους γονείς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που φέρουν σε πέρας μια δύσκολη δουλειά με μεγάλη ευθύνη» ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές τους προέτρεψε να βρίσκονται κοντά στους δασκάλους και στους γονείς τους.

sxoleio_triandria_3_dimotiko_20140911_01.JPG

Αναφερόμενος στις επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στα συγκεκριμένα σχολικά κτίρια, στο πλαίσιο του προγράμματος της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου», ο Γιάννης Μπουτάρης ευχαρίστησε την εταιρία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, με το οποίο συνέδραμε, όπως είπε, τα σχολεία στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

boutaris_apergoi_coca_cola_20140911_01.JPG

Στη συνέχεια και αφού συνομίλησε με τους απολυμένους της Coca-Cola που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δύο σχολεία για να διαμαρτυρηθούν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε: «Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή απολυμένοι από την εταιρία. Ο Δήμος θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει να τους στηρίξει. Έχω πει επανειλημμένα ότι το πρόβλημα της ανεργίας στην πόλη θα αποτελέσει κύριο μέλημα μας. Η ανεργία στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ υψηλή και αυτό είναι εφιάλτης».