nea_dimokratia_syggrou_01.jpg
Οι τρεις εκπρόσωποι των υπευθύνων θεματικών τομέων των ΝΟΔΕ που θα συμμετέχουν στο εξής στη Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκαν στη διάρκεια των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής.

Τα τρία νέα μέλη της Δ.Ε. είναι οι Νικόλαος Αντωνιάδης, Βασίλης Γάκης και Χρήστος Τσιχήτας.

«Καλωσορίζω τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, που εκπροσωπούν τη νέα δομή των οργανώσεων της Ν.Δ., τους υπεύθυνους θεματικών τομέων», τόνισε σχετικά, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Μηνάς Σαμαντζίδης. «Με την ενεργοποίησή τους, συμβάλλουν στην ενίσχυση του άμεσου και διαρκούς διαλόγου του πολιτικού μας οργανισμού με τις τοπικές κοινωνίες, σε μια εποικοδομητική αμφίδρομη επικοινωνία, θέσεων και προτάσεων που μπορούν να αξιοποιηθούν στο σχεδιασμό της εφαρμοσμένης πολιτικής.»

antoniadisΝίκος Αντωνιάδης: Διετέλεσε επί σειρά ετών τομεάρχης και περιφερειάρχης στη Γραμματεία Οργανωτικού και μέλος της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. είναι δικηγόρος από το 1992 με εξειδίκευση στο εμπορικό, εμπράγματο και διοικητικό δίκαιο. Εκλέγεται  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου από το 2002 μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ.του Ταμείου Νομικών Ελλάδος και πρόεδρος επιτροπής Νομικής Βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

gakisΒασίλης Γάκης: Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά ως στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, ενώ υπήρξε μέλος των ΔΣ της ΕΦΕΕ και του Εθνικού Συμβουλίου Νέων Ελλάδος. Αριστούχος του Τμήματος Οικονομικού του ΑΠΘ, διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα είναι εκλεγμένος (πρώτος σε ψήφους) Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων, πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, καθώς και αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ (FM100-TV100) και του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Για 12 έτη, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

tsixitasΧρήστος Τσιχήτας: Αγρότης στο επάγγελμα από το 1988, έχει διατελέσει υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικού της ΝΟΔΕ Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζει ως υπεύθυνος του αγροτικού θεματικού τομέα. Είναι πρόεδρος του Α΄ Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουφαλίων και της Αγροτικής Σύμπραξης Θεσσαλονίκης που αποτελεί την μετεξέλιξη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης.