theodorakis_deth_20140910_01.jpg
Χώρο γιορτής, εμπορίου, ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και ανάπτυξης διαλόγου, χαρακτήρισε τη ΔΕΘ ο ιδρυτής και επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης, που συνοδευόταν από στελέχη του κόμματος του, είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και κατά τη διάρκεια της τόνισε πως χρειάζεται να αλλάξει ο τρόπος, με τον οποίο επισκέπτονται ο Πρωθυπουργός και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί την έκθεση και τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Ακόμη, επισήμανε πως θα καταθέσει σχετική πρόταση, την οποία θα γνωστοποιήσει στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και στους Πρυτάνεις των δύο Πανεπιστημίων της πόλης (Αριστοτέλειο και Μακεδονίας), προκειμένου η ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβριο να αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό για όλη τη χώρα, για τα Βαλκάνια και για την Ευρώπη.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη και τα στελέχη του κόμματος του για την επιτυχημένη ενοποίηση της ΔΕΘ και της HELEXPO, για την επανεκκίνηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα και για τα χαρακτηριστικά της 79ης ΔΕΘ.