Μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται για τα Σπορ του Βορρά, τουλάχιστον αν δώσει κανείς βάση στα λεγόμενα της εκπροσώπου της εργοδοσίας, Βίκυς Σουλοπούλου.

 

Η κ. Σουλοπούλου διεμήνυσε πως χρήματα για τα Σπορ δεν υπάρχουν, αν δεν συναινέσουν οι εργαζόμενοι σε νέες μειώσεις μισθών (ήδη έχει επιβληθεί μείωση 25% όπως και στους υπόλοιπους εργαζόμενους του συγκροτήματος). Χαραμάδα για να μπει φως ελπίδας αφήνει, πάντως, το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στην αθλητική εφημερίδα του συγκροτήματος δεν συμπεριλήφθηκαν στους υπόλοιπους εργαζόμενους που χαρακτηρίστηκαν “πιστωτές”, όταν η εργοδοσία κατέθεσε αίτηση ένταξης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη διεύθυνση της εφημερίδας γίνονται προσπάθειες να βρεθεί επενδυτής για την εφημερίδα, αφού η νυν ιδιοκτησία δεν αποκλείει το να αλλάξει χέρια η ιστορική αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη θα βοηθήσει τα Σπορ του Βορρά, που είχαν πάντα τη δική τους δυναμική, να ξεφύγουν από τη θανατηφόρα, όπως εξελίχθηκε, αγκαλιά της Μακεδονίας, η οποία ακολουθεί, μαζί με την ομόσταβλή της Θεσσαλονίκη, φθίνουσα κυκλοφοριακή πορεία.