synnefia_aeras_20130314_01.JPG
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 05-09-2014

Καιρός: στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά-Εύβοια και τις Σποράδες άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου.

Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.