Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δέλτα, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και οι εκπρόσωποι του Δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Δέλτα αναδείχθηκε η Μαριάνθη Δημοπούλου – Τυφλιώρη, Αντιπρόεδρος η Κυριακή Κουκούλη από τη μείζονα αντιπολίτευσης και Γραμματέας η Νικολέτα Πάντη από την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Ευάγγελος Βαμβάκος, Γρηγόρης Ζάχος, Παναγιώτης Καλτσίδης, Αθανάσιος Παππάς, Δημήτριος Χαλκίδης (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Γεώργιος Γλώσσης, Ανέστης Πετρίδης και Ιωάννης Ρήγας (από την αντιπολίτευση).

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Στέργιος Μπέκας, Φίλιππος Γουρουνίδης και Πασχάλης Σάκας (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Βασίλειος Γκλαβέρης και Θεόδωρος Βαλάρης (από την αντιπολίτευση).

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Γεώργιος Αγγουράς, Δημήτριος Καμανάς, Ελένη Μπαλογιάννη, Στέργιος Μπέκας, Ελένη Νικολτζούκη (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Τριαντάφυλλος Κουρόγλου, Γρηγόριος Ουζούνης, Πασχαλίνα Χατζηκυριάκου (από την αντιπολίτευση).

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ανδρέας Αναγνώστου, Κωνσταντίνος Δουζδαμπάνης και Κωνσταντίνος Τσουμπάρης (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Θεόδωρος Βαλάρης και Ελένη Μπατζιλή (από την αντιπολίτευση).

Τέλος, ως εκπρόσωποι στην ΠΕΔ εξελέγησαν οι Αθανάσιος Παππάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Ανδρέας Αναγνώστου (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Δημήτριος Ζακαλκάς και Ιωάννης Ρήγας.