Βάζει... βαγόνια στις αμαξοστοιχίες, που θα έρχονται Θεσσαλονίκη, ενόψει ΔΕΘ, ο ΟΣΕ. Προσθέτει και υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολυνθούν οι επιβάτες της οι οποίοι ταξιδεύουν προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εν όψει της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Έκθεσης, αυξάνεται η χωρητικότητα των θέσεων σε αμαξοστοιχίες, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται 7 δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. 

Οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Θεσσαλονίκη και μέσω των προαστιακών γραμμών Λάρισα-Θεσσαλονίκη και Φλώρινα-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη καθώς και μέσω των συνδέσεων με τον Βόλο, την Καλαμπάκα και την Αλεξανδρούπολη.

Ακόμη, για το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με το τραίνο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ σύμφωνα με την οποία μισθωμένο όχημα-ταξί θα τους αναμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σταθμό και θα τους μεταφέρει στον τελικό προορισμό, χωρίς αναμονές και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, σε προκαθορισμένη τιμή ανά περιοχή σημαντικά χαμηλότερη από τη χρέωση του ταξίμετρου. Οι επιβάτες που το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ κατά την αγορά του εισιτηρίου από το ίντερνετ και από όλα τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Και... νέα ιστοσελίδα

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr . Πρόκειται για νέα ιστοσελίδα, που λειτουργεί από σήμερα Πέμπτη, ανανεωμένη και πιο φιλική για τον χρήστη, και με ακόμα μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών, ενώ και η αγγλική της έκδοση είναι το ίδιο πλήρης με την ελληνική.

Υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προαστιακά, υπεραστικά και διεθνή, ενώ παρουσιάζονται όλες οι προσφορές της εταιρίας (έγκαιρη κράτηση κλπ) και όλες οι πρόσθετες υπηρεσίες (υπηρεσίες TRAINOSE REWARDS για μέλη, ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, υπηρεσίες on-board κ.λπ.)
Έχει δοθεί βάρος στην αναλυτική παρουσίαση των εμπορευματικών υπηρεσιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Παρουσιάζονται, τέλος, όλοι οι τρόποι επικοινωνίας, καθώς και τα ωράρια των εκδοτηρίων εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα.