Στην Καλλιθέα  Χαλκιδικής έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου το Σάββατο αναμένεται να απευθύνει ομιλία με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς» και λίγο μετά τις 21:30 εισήλθε στην αίθουσα του δείπνου με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς, θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.

Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς»  στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.

Στην σημερινή εκδήλωση, το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. 

Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.