oasth_leoforeio_1.JPG
Να επανεξετάσει ο ΟΑΣΘ την απόφασή του για να σταματούν τα δρομολόγια τα μεσάνυχτα, ζήτησε, από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Χρήστο Στεφανίδη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Δήμαρχος και πρόεδρος του ΟΑΣΘ είχαν συνάντηση, σήμερα, στο Δημαρχείο. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Δημαρέλος.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, με την κατάργηση των μεταμεσονύχτιων δρομολογίων, προκλήθηκε μια σειρά από προβλήματα για τους δημότες, που χρησιμοποιούσαν τα λεωφορεία εκείνη την ώρα. Ο κ. Στεφανίδης δεσμεύτηκε ότι ο Οργανισμός θα επεξεργαστεί το θέμα και θα καταθέσει τις προτάσεις αυτές, στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσκάλεσαν τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Θ. να παραβρεθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα – και μέσω αυτού το κοινό της Θεσσαλονίκης – σχετικά με τη νέα οικονομική συμφωνία του Οργανισμού με το Ελληνικό Δημόσιο.