Την Κυριακή το βράδυ ολοκληρώνεται η «Γιορτή Βιβλίου ΔΕΘ 2014» στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, η οποία ξεκίνησε από την 6η Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε και μετά το τέλος λειτουργίας της ΔΕΘ για ακόμη δύο εβδομάδες.


«Όλο αυτό το διάστημα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από κάθε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και για αυτή τη διοργάνωση και ελπίζουμε ότι και το τελευταίο τριήμερο θα συνεχιστεί η μεγάλη επισκεψιμότητα μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, πολιτιστικών συλλόγων και γονέων και γενικά ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο. Με τις πολύ χαμηλές τιμές οι οικογένειες και όχι μόνο μπορούν να προμηθευτούν βιβλία και σχολικά βοηθήματα για τα παιδιά τους, αλλά και οι νέοι κυρίως αναγνώστες που πάντα ήθελαν να διαβάσουν, να κάνουν συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Οι τιμές των βιβλίων είναι με έκπτωση 70% και ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00-1,50-2,00-3,00, συμμετέχουν δε 200 εκδότες από όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

Παράλληλα, εντός του περιπτέρου13, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά η δράση του ΣΕΚΒΕ «Η βιβλιοθήκη στο σχολείο». Σε ένα ειδικό κουτί που βρίσκεται στο χώρο, εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να γράφουν το όνομα του σχολείου τους και στη συνέχεια να το ρίχνουν μέσα, για να αναδειχθεί το τυχερό σχολείο το βράδυ της Κυριακής μετά από κλήρωση, το οποίο θα κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, ενισχύοντας τη σχολική βιβλιοθήκη του.

Ωράριο λειτουργίας και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Περίπτερο 13 της ΔΕΘ με ελεύθερη είσοδο.