Ας δούμε σήμερα (Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014) τι γράφουν οι εφημερίδες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Τίποτα!"
Η εφημερίδα γράφει ότι: " Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού λέει ο λαός μας, αλλά φαίνεται ότι στην κυβέρνηση δεν το έχουν καταλάβει. Έτσι επανέλαβαν το αυτογκόλ των υπεραισιόδοξων διαρροών λίγες ώρες πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες διαρροές πριν από το Παρίσι) με αποτέλεσμα το επικοινωνιακό βετερλό: Το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκθέσουν και να εκτεθούν".
ΕΘΝΟΣ: " Ένα βήμα πριν το μεγάλο μυστικό".
Η εφημερίδα σημειώνει: "Στην "καρδιά" του τάφου στον λόφο Καστά στην Αμφίπολη έχουν σχεδόν φτάσει οι ανασκαφείς, οι οποίοι έκαναν πολλά βήματα προς τη λύση του μυστηρίου".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: " Παίζουν τα ρέστα τους".
Η εφημερίδα γράφει ότι : "Σταθερότητα ελλείψει ουσιαστικών φοροελαφρύνσεων "πούλησε" ο Αντώνης Σαμαράς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προδιαγράφοντας το πολιτικό πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: Ακόμη πιο έντονη πόλωση με τον ΣΥΡΙΖΑ και καταστροφολογία μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το οποίο ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε "πολιτική αυτοκτονία"".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μεσσίας από τα ρωσικά βουνά θα κυβερνήσει τον κόσμο με έδρα την Κωνσταντινούπολη".
Σύμφωνα με την εφημερίδα: "Η Ορθόδοξη παράδοση κάνει λόγο για τον "Μιχαήλ" που πολλοί παρομοιάζουν με τον Ρώσο Πρόεδρο." Αυτοί που θα τρέξουν και θα κρυφθούν στα βουνά με τους τρεις σταυρούς θα βρουν καταφύγιο και θα σωθούν".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πόσα κερδίζουν μισθωτοί, συνταξιούχοι από φοροελαφρύνσεις"
Η εφημερίδα γράφει ότι: "Με τιμή μειωμένη έως και 47 λεπτά το λίτρο σε σύγκριση με πέρυσι θα μπορούν να προμηθεύονται από φέτος τον Οκτώβριο εκατομμύρια νοικοκυριά το πετρέλαιο θέρμανσης, λόγω μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης κατά 30% και της διατήρησης της επιδότησης των 35 λεπτών το λίτρο, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης".
ESPRESSO: "ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ 14 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ την μητέρα του".
ΕΣΤΙΑ: "Ρεαλισμός Σαμαρά, ουτοπίες Τσίπρα".
Η εφημερίδα τονίζει ότι: " Μπορεί να περιμέναμε κάποιες πιο γενναίες εξαγγελίες από τον Πρωθυπουργό στην Θεσσαλονίκη, κυρίως για τα φορολογικά, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ομιλία του διείπετο από απόλυτο ρεαλισμό".
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: " Ασήκωτες...ελαφρύνσεις".
Η εφημερίδα γράφει ότι: " Άδειο αποδείχτηκε το καλάθι με το οποίο πήγε στη ΔΕΘ ο Αντ. Σαμαράς. Σε ένα αυστηρά επιλεγμένο ακροατήριο "ημετέρων", εμφανίστηκε ως ανεύθυνος για την πολιτική του και το μόνο που πρόσφερε - μετά τις διαφημιζόμενες διαρροές για σημαντικές φοροελαφρύνσεις - ήταν η μείωση κατά 30% στον  ΦΠΑ του πετρελαίου θέρμανσης".
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης".
Σύμφωνα με την εφημερίδα λένε οι ειδικοί ότι είναι εξέχον μνημείο ιδιαίτερης σπουδαιότητας και επίσης κάνει αναφορά στα ευρήματα με θέμα τις Καρυάτιδες που αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια των ανασκαφών.
STAR PRESS: "ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τραβεστί και έπεσε στον αδερφό του".
ΤΑ ΝΕΑ: "Λεφτά στην τσέπη".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: " Σε κάποια πρώτα "λεφτά στην τσέπη" για μεγάλες κατηγορίες φορολογουμένωνμ ύστερα από μία τετραετία αφαίμαξης, μεταφράζονται οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για φοροελαφρύνσεις".
KONTRA NEWS: "Ποιοί έφαγαν τα 2.99 δισ. €. Δώστε μας λογαριασμό"
Η εφημερίδα γράφει ότι : "Τεράστιες ποινικές και πολιτικές ευθύνες, σίγουρα θα προκύψουν για όσους διαχειρίστηκαν τα δημόσια έργα και τις δαπάνες από το 1980 μέχρι σήμερα, από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, που φθάνουν το ιλιγγιώδες ποσό των 2.990 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ το δημόσιο χρέος από 8 δις το 1980, έφτασε σήμερα 327 δις ευρώ!"
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Εννέα δύσκολες παγίδες βλέπει το ΔΝΤ στο χρέος".
Η εφημερίδα τονίζει ότι: " Εννέα αβεβαιότητες που απειλούν την πορεία του ελληνικού δημόσιου χρέους δημιουργούν αμφιβολίες στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη βιωσιμότητά του και το αναγκάζουν να συγκαλέσει στα μέσα Νοεμβρίου τη διάσκεψη κορυφής στην Ουάσιγκτον, με σκοπό να πιέσει την Κομισιόν για "δραστικές λύσεις"."