PAMAK.jpg
Σε ένα από τα φλέγοντα εκπαιδευτικά ζητήματα της εποχής μας, που συνδέεται άμεσα με την οικονομική κρίση και την εκτεταμένη ανεργία, αυτό της καλύτερης διασύνδεσης

των ελληνικών πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις και να προσφέρει λύσεις η ημερίδα που διοργανώνουν το Συμβούλιο και η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο: «Η Διασύνδεση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστημίου με την Αγορά Εργασίας και τις Επιχειρήσεις».

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, τις ώρες 13:00 - 20:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στόχος της ημερίδας, η οποία εντάσσεται στις πρωτοβουλίες ενίσχυσης των πολιτικών εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι η δημιουργία δικτύων αμφίδρομης επικοινωνίας και η θεσμοθέτηση συνεργασιών μεταξύ των δημόσιων ελληνικών ΑΕΙ, της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και των επαγγελματικών φορέων.