kraounakis_parousiasi_2014_05_006.jpg
“H δουλειά του καλλιτέχνη είναι να ξυπνάει το πρωί και να ...σκάβει το χωράφι. Αν και εφόσον καρπίσει θα παρουσιάσει το προϊόν του στο κοινό»...

Αυτά έλεγε μεταξύ πολλών άλλων σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνοντας λεπτομέρειες για τη μουσική παράσταση «Όταν έχω εσένα» που θα παρουσιάζει από αύριο και ως την Κυριακή στο Βασιλικό Θέατρο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης διαφώνησε με το «work in progress» κι όταν ρώτησε τι εννοεί και ποιοι είναι αυτοί που παρουσιάζουν κάτι τέτοιο, συμπεριέλαβε σε αυτό από καλλιτέχνες, ως την... κυβέρνηση. Κι ονόμασε την παράστασή του, «work in success progress» (εργασία σε ...επιτυχημένη εξέλιξη).

Η παράσταση «Όταν έχω εσένα» (χαρακτηρίστηκε ως «πολιτική επιθεώρηση», παράσταση γέλιου, κοινωνικής αλληλεγγύης, συνενοχής κ.α.) παρουσιάστηκε ήδη τον περασμένο χειμώνα στην Αθήνα.

Τα κείμενα υπογράφουν οι: Δημήτρης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος και Σταμάτης Κραουνάκης, τις μουσικές ο ίδιος και ο Άρης Βλάχος που ανέλαβε και τη μουσική διεύθυνση.

Η παράσταση διαρκεί περί τις τρεις ώρες (120΄ λεπτά το πρώτο μέρος, δεκάλεπτο διάλειμμα και 50λεπτο δεύτερο μέρος με τραγούδια του συνθέτη).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18, 15 και 12 ευρώ και οι παραστάσεις αρχίζουν στις 8 μ.μ. (Τετάρτη και Κυριακή) και στις 9 μ.μ. (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο).