Colorful Chalk at Chalkboard ca. 2001
Τα Προγράμματα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχή διαδρομή τους στον τομέα της Συμπληρωματικής Δια Βίου Εκπαίδευσης, καλύπτουν τομείς που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

 

Σε ποιους απευθύνονται

Τα νέα Προγράμματα Εξειδίκευσης απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων, λοιπών εργαζομένων και ανέργων, φοιτητές, όσο και σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, απόφοιτους ΙΕΚ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στοχεύοντας στον εμπλουτισμό των γνώσεων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Τομείς Εξειδίκευσης

Τα διαθέσιμα προγράμματα εξειδίκευσης καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:

  • Management & Marketing
  • Διεθνείς Σπουδές
  • Εκπαίδευση – Ειδική Αγωγή
  • Εφαρμοσμένη Πληροφορική
  • Λογιστική
  • Χρηματοοικονομική

Εισηγητές

Οι εισηγητές των Προγραμμάτων Εξειδίκευσης είναι μέλη του Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλων Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών με εκτενή εμπειρία στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Μέθοδος υλοποίησης

Οι διαθέσιμοι τρόποι υλοποίησης των προγραμμάτων εξειδίκευσης είναι οι εξής:

  • Δια ζώσης εκπαίδευση – παραδοσιακός τρόπος διδασκαλίας
  • Εξ αποστάσεως – Σύγχρονη και Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση

Εγγραφές

Οι αιτήσεις εγγραφής για το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015 γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα των Προγραμμάτων Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εδώ.

Έκπτωση προσφοράς
Με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών λειτουργίας τους, τα Προγράμματα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προχωρούν στις παρακάτω ειδικές εκπτώσεις.
Έκπτωση 30% στα δίδακτρα για εγγραφές που θα ολοκληρωθούν έως και 26 Σεπτεμβρίου 2014.
* Η παραπάνω προσφορά ισχύει για την ολοκλήρωση εγγραφής σε ένα μόνο πρόγραμμα εξειδίκευσης ή σε μία μόνο ενότητα στην περίπτωση σπονδυλωτών εξ αποστάσεως προγραμμάτων και δεν ισχύουν αθροιστικά με τις υφιστάμενες εκπτώσεις που αφορούν ειδικές κατηγορίες εγγραφόμενων.