galis-family-604x345Ο Νίκος Γκάλης έχει την τιμητική του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά «Nick Galis Cup» που διεξάγεται στο Παλέ Ντε Σπορ.

 

Σε χαιρετισμό του προς το κοινό, αφού πρώτα έστριψε μια μπάλα στο δάχτυλο (κι αφού 1.200 φίλαθλοι φώναζαν το γνωστό σύνθημα “τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός”), δήλωσε:

«Όπως είχα πει και στην εκδήλωση προς τιμήν μου, θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες και τον κόσμο που ήρθε να με τιμήσει. Ο Άρης είναι ένας. Χαίρομαι που θα βρει και στο ποδόσφαιρο το δρόμο του. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, να κάνουμε τον Άρη πάλι μεγάλο».

Λίγο νωρίτερα, οπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, έλεγε: «Στα 100 χρόνια μας βρίσκει στην χειρότερη στιγμή της όμως ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρει ο Άρης να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Να τον παραδώσουμε όπως τον παραλάβαμε από τους πατεράδες μεγάλο, πρωταθλητή και πρωταγωνιστή. Μόνο με ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τις ομάδες τους χορηγούς και τον κόσμο που ήρθε για να τιμήσει τον Γκάλη. Συγχαρητήρια και στο προσωπικό που εργάστηκε για την οργάνωση του τουρνουά που ευχόμαστε να είναι αντάξιο του ονόματος του Γκάλη».