xatzidimitriou_pitkas_merelis_magriotis_20140923_01.jpg
Τη ΝΕΡΙΤ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι Γιάννης Μαγκριώτης, Κυριάκος Μερελής και Λάζαρος Πίτκας. Συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη) κ. Τραϊανό Χατζηδημητρίου και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στη ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η απογοήτευση για τη μη λειτουργία της “ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης” είναι καθολική. Παρ’ όλες τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και δεσμεύσεις οι καθυστερήσεις και η αδράνεια, δεν έχουν επιτρέψει ακόμη να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των πρώτων 60 εργαζομένων που θα στελεχώσουν τη “ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης”. Η Θεσσαλονίκη, η Ελληνική περιφέρεια συνεχίζει να στερείται ένα σημαντικό βήμα προβολής, διαλόγου και ανάπτυξης».

Η Πρωτοβουλία κάλεσε την κυβέρνηση και τους αρμόδιους διοικητικούς παράγοντες να ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατό τη διαδικασία των πρώτων προσλήψεων, για να μπορέσει το Περιφερειακό Πρόγραμμα, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου, να εκπέμψει το δικό της πρόγραμμα.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε, πως μέσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος θα προωθήσει ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς και θα ζητήσει «σε συνεργασία με τα Κεντρικά Όργανα του Κινήματος, συνάντηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους».