Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με εκπροσώπους του Α.Σ. Άρης Θεσσαλονίκης και εκπροσώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο.


Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Άρη, εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετείχαν οι: Χρήστος Λάσκος, μέλος της Κ.Ε.-υπεύθυνος Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Στεφάνου, από το τμήμα Αθλητισμού Θεσσαλονίκης και οι βουλευτές, Γιάννης Αμανατίδης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Η συζήτηση που έγινε, αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις και αποφάσεις του κόσμου του Άρη και των θεσμικών φορέων του συλλόγου, καθώς και την εμπλοκή πλέον ερασιτέχνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους τρόπους που ιστορικοί σύλλογοι, θα αποφύγουν στο μέλλον να φτάσουν στο σημείο να συσσωρεύουν χρέη που τους καθιστούν μη βιώσιμους. Κι ακόμη πως θα προστατευτούν από λογικές και μεθοδεύσεις παραγόντων που θα τους φέρουν -όπως συνέβη με τον Άρη- σε προβληματικές καταστάσεις όπως τη σημερινή.

Τέλος, εκφράστηκε η διάθεση για μια σταθερή επικοινωνία με τα ερασιτεχνικά σωματεία και τα ποδοσφαιρικά τμήματα καθώς και το άνοιγμα ενός διαλόγου με σκοπό τη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.