28042008203.jpg
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα ορεινά.

 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχώνστα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: σχεδόν αίθριος και μονό στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 11-09-2014

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο.

Ανεμοι: στα δυτικά δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.