diethnes_panepistimio_03.jpg
Με μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων με επίκεντρο τους την καινοτομία συνεχίζονται οι «Ημέρες Καινοτομίας», τις οποίες οργανώνει, για 2η χρονιά, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Σήμερα, Δευτέρα 22/09, στη βιβλιοθήκη του Μουσείου Κινηματογράφου, στις 15:30 – 17:30, φιλοξενείται συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας, με θέμα «Μονάδες Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας».

Επίσης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στις 19:00 – 21:00, θα δοθεί διάλεξη με θέμα: «Οι πρώτοι Έλληνες Γεωγράφοι – Καινοτόμοι ή Αντιγραφείς», από τον καθηγητή Ιωάννη Ξυδόπουλο, του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

Αύριο, Τρίτη 23/09, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στις 19:00 – 21:00, οργανώνεται εσπερίδα με θέμα: «Δίκαιο στους Κώδικες και Δίκαιο στην Πράξη». Θα συζητηθούν το νομικό πλαίσιο της διαδικασίας καταχώρησης Domain Name, από τον δρ. Κωνσταντίνο Κόμνιο, ακαδημαϊκό συνεργάτη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, δικηγόρο, το θέμα της διεθνούς επιτροπής της BLUE SHIELD (ICBS) από τον συνεργάτη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Νίκο Καραβασίλη, και το θέμα της Ενέργειας ως πυλώνα ανάπτυξης στην Ελλάδα, από τη δικηγόρο Βίκυ Παντελίδου(LL.M.).