kouvelis_deth_20140910_01.jpg
Τη διαπίστωση ότι το «οδοιπορικό» που είχε χαράξει η ΔΕΘ-Helexpo το έχει διανύσει με μεγάλη επιτυχία διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φώτης Κουβέλης,

μετά την παρουσίαση από τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα των στόχων που επιτεύχθηκαν την τελευταία διετία.

Στη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία της ΔΕΘ-Helexpo, ο κ. Κουβέλης εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του και για την αντιμετώπιση του θέματος του δυϊσμού της Έκθεσης, που επιλύθηκε με την ενοποίηση. «Διαπιστώνουμε ότι η Έκθεση ανοίγει τα φτερά της με σύγχρονους όρους» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνεχάρη τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του εθνικού εκθεσιακού φορέα για την συλλογική τους προσπάθεια.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, είχε αναφερθεί στην επανεκκίνηση της εταιρείας και την τροχιά ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει, παρουσιάζοντας όλα όσα έχουν γίνει στο μέτωπο της ενοποίησης, των εκθεσιακών υποδομών και της αναβάθμισης της Γενικής Έκθεσης αλλά και των κλαδικών διοργανώσεων.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρουσίασε αναλυτικά το περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης και εξήγησε στον κ. Κουβέλη το σκεπτικό της νέας μορφής που έχει λάβει η ΔΕΘ μέσα σε ένα περιβάλλον φθίνουσας πορείας των γενικών εκθέσεων διεθνώς. Η νέα αυτή μορφή, που χαρακτηρίζει την 79η ΔΕΘ, περιλαμβάνει πολλά θεματικά αφιερώματα και ανοίγει μια μεγάλη «βεντάλια» επιχειρηματικότητας, τεχνολογίας, επιστήμης, πολιτισμού και αναψυχής, ώστε να προσελκύσει τον κόσμο, όπως τόνισε.