Στο φετινό "Corfu Beer Festival", συναντώνται η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα και η Αγγλία.>>>

Στις 8-12 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στον Αρίλλα της Κέρκυρας, το πολυπολιτισμικό γεγονός, το "Corfu Beer Festival". που προσελκύει fan της εναλλακτικής διασκέδασης οι οποίοι δικτυώνονται, επικοινωνούν κι ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις διαφορετικές κουλτούρες που εκπροσωπούν μέσα από τις γεύσεις της μπύρας και μέσω της γαστρονομίας, του χορού και της μουσικής.
Την τιμητική τους στο φετινό φεστιβάλ θα έχουν η Αγγλία, η Ιρλανδία ,η Σκωτία και η Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μέσα στις πέντε ημέρες του φεστιβάλ θα αναδειχθούν οι παραδόσεις και η κουλτούρα τους.
Οι ζυθοποιίες του Ηνωμένου Βασιλείου που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ-The Little Beer Corporation (Αγγλία), Kelburn Brewing Company (Σκωτία), Conwy Brewery (Ουαλία), Everards Brewery (Αγγλία), Galway Bay Brewery (Ιρλανδία)-είναι ήδη έτοιμες να παρασκευάσουν τη μπύρα τους, στην Κέρκυρα! Με τη βοήθεια και συνεργασία της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας που θα διαθέσει στους φιλοξενούμενους ζυθοποιούς τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό για να παράγουν τη δική τους μοναδική μπύρα στην Κέρκυρα, είναι βέβαιο ότι οι μπυρόφιλοι επισκέπτες θα απολαύσουν διαφορετικού τύπου μπύρες και πρωτότυπες γεύσεις.
Παράλληλα κάθε μέρα του φεστιβάλ θα είναι γεμάτη από μια γκάμα εμ-μπυριών.
Χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, παραδοσιακά και rock, pop και μοντέρνα. Ανάμεσά τους οι περίφημοι Ιρλανδοί «Celtic Storm», οι Λονδρέζοι Hammersmith Morris Mens, οι “Beer for Breakfast» που έρχονται με Κέλτικα, Αγγλικά και βέβαια ελληνικά ακούσματα αλλά και τοπικοί σύλλογοι με παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. . 
Μεταξύ των πιάτων που θα προσφέρονται ξεχωρίζει το παραδοσιακό αγγλικό Steak Pie, τα Fish and Chips, καθώς και τα Αγγλικού τύπου λουκάνικα. Από την Ελληνική κουζίνα, προτείνονται τα all time clasic Μουσακάς, Πίτα Γύρος, Σουβλάκια αλλά και λουκουμάδες για επιδόρπιο.
Και επειδή η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη, που εκτιμά τις ωραίες γεύσεις, όσοι φίλοι της μπύρας θέλουν να νιώσουν την εμπειρία του φεστιβάλ, μπορούν να συμμετέχουν στην πενθήμερη εκδρομή, που διοργανώνεται ειδικά για το Κερκυραϊκό Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ: 

www.corfubeerfest.gr, info@corfubeerfest.gr