Τη θλίψη του, για τον άδικο χαμό του 48χρονου εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.


Στην ανακοίνωση του δήμου, υπογραμμίζεται ότι ο άτυχος 48χρονος ήλθε, ο ίδιος, σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου, ωστόσο, έδωσε λανθασμένο στίγμα της θέσης του με αποτέλεσμα να γίνει εφικτή η προσέγγισή του όταν ήταν ήδη πολύ αργά.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως ο μηχανισμός του δήμου Ωραιοκάστρου κινήθηκε αμέσως, όταν χθες βράδυ θεομηνία έπληξε τις περιοχές της Λητής, του Μελισσοχωρίου και του Δρυμού. Επίσης, σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην περιοχή του πρώην δήμου Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, οι υπηρεσίες του δήμου παραμένουν σε ετοιμότητα και έχει επιστρατευτεί όλος ο μηχανισμός για την άμεση εξομάλυνση της κατάστασης στον πρώην δήμο Μυγδονίας, αλλά και στον πρώην δήμο Καλλιθέας. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα ζήτησε και τη συνδρομή της περιφέρειας.

Ο κ. Γαβότσης δεσμεύτηκε ώστε τις επόμενες ημέρες να γίνει «χαρτογράφηση» της κατάστασης των ρεμάτων και οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στον καθαρισμό τους.