aris_kastoria_panigiria_3_1_20140914_01.JPG
Μάλλον εύκολα θα επιστρέψει στους “μεγάλους” ο Άρης. Αυτό έδειξε σήμερα, καθώς μπήκε στο Βόρειο Όμιλο της Football League 2 με το δεξί, με πολύ κόσμο και νίκη 3-1 επί της Καστοριάς.

 

Παρουσία 13.000 οπαδών του, οι οποίοι δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα, οι κίτρινοι έφτασαν δίκαια –και άνετα στη νίκη, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση ενόψει της συνέχειας. Κι αν κανείς σκεφτεί ότι θα τους επιτραπεί να κάνουν και μεταγραφές, τότε όλα δείχνουν ότι οι “κίτρινοι” δε θα δυσκολευτούν εφέτος να κάνουν το πρώτο βήμα της επιστροφής.

Ο Γκόλιας με δύο γκολ και ο Γιαννίτσης με ένα ήταν οι σκόρερ των νικητών που έδειξαν ότι θα είναι δυνατοί στα στημένα καθώς και τα τρία τέρματά τους ήρθαν κατ' αυτόν τον τρόπο!

Ο Άρης ήταν πολλά επίπεδα πιο πάνω από την Καστοριά, που έπαιζε, βέβαια, χωρίς τους Ισπανούς παίκτες  της. Αλλά η διαφορά φαινόταν…

H ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 5' Γιαννίτσης, 52', 61' Γκόλιας – 75' Σπανός
ΔΟΚΑΡΙ: 65' Καπνίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας (Ημαθίας)

Άρης(Δ. Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80' Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος.
Καστοριά (Π. Δημητρίου): Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (82' Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (76' Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (62' Μπορόζης).