paok_panaitolikos_paok_0_1_mak_20140922_01.JPG
Πήγε να διαχειριστεί το παιχνίδι η ομάδα του Αναστασιάδη και στο 90+3 χρειάστηκε τη βοήθεια της… Παναγιάς για να επιστρέψει από το Αγρίνιο με τους 3 βαθμούς της νίκης.

 

Ήθελε δευτερόλεπτα για τη λήξη, όταν από μία λάθος πίσω κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος, έφυγε πάνω από τον εξελθόντα Γλύκο και γκέλαρε στο χόρτο με πορεία προς τα δίχτυα. Εκεί πετάχτηκε ο Κατσικάς και, με ιδιαίτερη ψυχραιμία, έδιωξε με το κεφάλι άουτ, για να παραμείνει το 0-1 που είχε διαμορφωθεί από το α μέρος, με αδιαμφισβήτητο πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα κι όμορφα ο Μακ.

Ο «δικέφαλος» που ήταν νωθρός μέχρι την επίτευξη του γκολ (36' πεν. Μακ), ανέβασε ανά διαστήματα την απόδοσή του, ωστόσο, πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, η οποία δεν του στοίχησε μιας και δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους και πήρε «σβηστός» ένα ακόμα «τρίποντο».

Ο «δικέφαλος» είχε και δοκάρι με τον Ζε Βίτορ στο 64ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή μέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεν δημιούργησαν ουσιαστικά μια «καθαρή» ευκαιρία, αν εξαιρέσουμε τη φάση του 90+3' με τον Αλβες, που προήλθε από γκέλα του Γλύκου.

“Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, ειδικά στο α μέρος”, παραδέχτηκε μετά το παιχνίδι, σε δηλώσεις του στη Nova, o προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος. “Κέρδισε η καλύτερη ομάδα”, είπε.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης, είπε κι αυτός ότι “η ομάδα είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι στο α μέρος”, για να προσθέσει πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνέχεια, αφού “στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να ισοφαριστούμε, κάτι που θα ήταν άδικο για την εικόνα της ομάδας. Πάντως, δεν έμεινα ικανοποιημένος”, κατέληξε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 36' πεν. Μακ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηράκλειο)

ΔΟΚΑΡΙ: 64' Βίτορ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 31' Θεοδωρίδης 35' Κουτρομάνος, 63' Μπεχαράνο, 71' Κατσικάς, 79' Γοδόι, 89' Γκαρσία Μαρτίνες – 20' Κάτσε, 76' Τζανδάρης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κουτρομάνος (46' Κουτρομάνος), Γκαρσία Μαρτίνες, Κούσας, Αλβες, Θεοδωρίδης (74' Βασιλείου), Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο (46' Κάπελ), Νίκολας Μαρτίνες, Φωτάκης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ρατς, Βίτορ, Περέιρα (56' Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (79' Κίτσιου), Κάτσε, Τζανδάρης, Αθανασιάδης (78' Παπαδόπουλος)