kalafatis_gyrisma_20140523_04.jpg
Άλλο πολιτικό ήθος διδάσκει ένας υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές που, τελικά, δεν κατάφερε να εκλεγεί:

 

Με μια συγκινητική επιστολή, εύχεται σε όλους όσους κατάφεραν να εκλεγούν καλό… κουράγιο και τους υπόσχεται ότι η κοινή τους προσπάθεια θα συνεχιστεί!

Ο λόγος για τον Ιακώβ (Τζάκο) Αλγκάβα, που ήταν υποψήφιος με την παράταξη “Θεσσαλονίκη Εντάξει” του Σταύρου Καλαφάτη. Να τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Το δεύτερο ταξίδι αρχίζει. Και, στην πορεία του, όλα θα είναι «Εντάξει», για να φθάσουμε ακόμη πιο ψηλά.
Ξεκινήσαμε, οι «Εντάξει», με τον Σταύρο Καλαφάτη μπροστάρη, μια πορεία με έναν σκοπό: Να σηκώσουμε ψηλά τη Θεσσαλονίκη μας. Κάναμε ένα ταξίδι, ως τις εκλογές. Τώρα, αρχίζει το δεύτερο, πιο δύσκολο, που μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο.
Δεν υπήρξαν νικητές, ή ηττημένοι. Γι αυτό και, στον αγώνα μας, κανείς δεν τα παρατάει. Είτε μέσα, είτε έξω από το δημοτικό συμβούλιο, ο κοινός σκοπός, η Θεσσαλονίκη μας στην κορυφή, μας ενώνει.
Προσωπικά, εύχομαι καλό κουράγιο σε όσους από την παρέα των «Εντάξει» θα δίνουν, πλέον, τη μάχη μέσα από το δημοτικό συμβούλιο. Και δίνω την υπόσχεση πως θα είμαι στο πλευρό τους, με όλες μου τις δυνάμεις. Θα είμαι… «Εντάξει» και απέναντί τους και απέναντι στους Θεσσαλονικείς που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Με αφορμή την ορκωμοσία της Πέμπτης, 28 Αυγούστου 2014, στις 10.00 π.μ., στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, καλώ όλους τους φίλους μου να δώσουν το παρόν και εύχομαι στους νέους δημοτικούς συμβούλους, καλή θητεία. Στο τέλος, όλα θα είναι «Εντάξει»!
Αλγκάβα Ιακώβ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
με την παράταξη «Θεσσαλονίκη – Εντάξει»
του Σταύρου Καλαφάτη

Αν μη τι άλλο, ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα!

kalafatis_gyrisma_tzakos_20140523_04

Στη φωτογραφία, Τζάκο Αλγκάβα, όπως είναι γνωστός στους φίλους του, στο πλευρό του Σταύρου Καλαφάτη, στο γύρισμα του τηλεοπτικού σποτ για τις ανάγκες των εκλογών.