basket_aris_panathinaikos_21032009_69-76_1.jpg
Σε μια βδομάδα μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας οι μπασκετμπολίστες του Άρη.

 

Όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, στις 21-22/8 θα γίνουν οι αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών, παράλληλα με τον κλινικό ορθοπεδικό έλεγχο. Στις 25 του μήνα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο «Αλεξάνδρειο» και στις 28-29/8 οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το πρώτο φετινό φιλικό του Άρη, με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Στις 9/9 οι “κίτρινοι” θα αντιμετωπίσουν τον ΚΑΟΔ και στις 13/9 τη Λουκόιλ Ακαντέμικ. Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στο «Αλεξάνδρειο», κεκλεισμένων των θυρών.

Στις 20-21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το «Nick Galis Cup», με τη συμμετοχή του Άρη, του Παναθηναϊκού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπάνβιτ. Ένα τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα όλης της Ευρώπης, σε ένα διήμερο – γιορτή προς τιμήν του θρύλου του Άρη, Νίκου Γκάλη, ο οποίος επέστρεψε ως σύμβουλος και «πρεσβευτής» στην προσπάθεια που γίνεται για ανασυγκρότηση, στην ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε.

Από εκεί κι έπειτα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις για την ομάδα, αφού στις 25 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας.