dimarxeio_thessalonikis_02.jpg
«Κακόβουλη» είναι, για τον Γιάννη Μπουτάρη, κάθε προσπάθεια σύνδεσης των εργασιών στο χώρο δίπλα από το γραφείο του, με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου –τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου.

Από το γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πως τα περί «γκαρσονιέρας του Παπαγεωργόπουλου» δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «στρέβλωση της αλήθειας».

Η πλήρης ανακοίνωση του γραφείου του κ. Μπουτάρη έχει ως εξής:

«Επειδή εμφανίζονται πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της διαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ποτέ αναφερθεί σε γκαρσονιέρα του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Ο ιδιωτικός χώρος που υπήρχε δίπλα στο γραφείο του Δημάρχου, όπως άλλωστε σε αντίστοιχα γραφεία πολλών μεγάλων οργανισμών, χρησιμοποιήθηκε εξ αρχής από την παρούσα Διοίκηση ως χώρος γραφείων. Για το λόγο αυτό ελήφθη προ έτους απόφαση λειτουργικών μετατροπών για να προσαρμοστεί στη χρήση του ως χώρου γραφείων, οι οποίες υλοποιούνται την περίοδο αυτή.

Κάθε άλλη προσπάθεια σύνδεσης των εργασιών αναδιαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου με την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι κακόβουλη και αποτελεί στρέβλωση της αλήθειας».

Να σημειωθεί ότι το θέμα αναδείχτηκε από ιστοσελίδα, αναπαράχθηκε από το Ίντερνετ και πήρε τέτοια έκταση που ο τέως δήμαρχος ανάρτησε απάντηση στο μπλογκ του, στην οποία έκανε λόγο για “πολιτικό θέμα”…