Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους πολίτες στο συλλαλητήριο που θα διοργανώσουν τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου.


Στο πλαίσιο των αγωνιστικών αυτών δράσεων εν όψει του συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:

  • Σύσκεψη - συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32).

  • Σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13), όπου θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά η ετήσια έκθεση για την ελληνική οικονομία.

  • Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

  • Μεγάλη συγκέντρωση, πορεία και αγωνιστικό συλλαλητήριο των συνδικάτων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο άγαλμα Βενιζέλου.