Το «Μικρό Φεστιβάλ», που πραγματοποιήθηκε στις 26, 27 και 28 Ιουνίου, επιστρέφει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στις 31 Αυγούστου και παρουσιάζει τις εκδηλώσεις της δεύτερης ημέρας, που δυστυχώς δεν είχαν ολοκληρωθεί λόγω κακοκαιρίας.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν ταξιδιάρικες μουσικές, όμορφες παραστάσεις και εκπλήξεις από τις 20:30 έως τις 23:30.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

* "Τα παραμύθια στο ασανσέρ", θεατρική παράσταση

Σκοπός της παράστασης είναι ν’ αναρωτηθούμε αν υπάρχει η ανάγκη να ξανακουστεί το ελληνικό λαϊκό παραμύθι και τι λέει ο λαός για το χρήμα, τη φιλία, την εκπαίδευση, την απερισκεψία, την υπευθυνότητα, την τιμωρία ή την ατιμωρησία. Άλλωστε ο νηστικός ονειρεύεται καρβέλια κι ο λαός στα παραμύθια θέλει να βασιλεύει η απόλυτη δικαιοσύνη...

Συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννα Στεφανοπούλου

Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου
Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Καλογηρά
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγγέλω Παπαγγελοδήμου

Παίζουν: Παναγιώτα Καρακώστα, Αλέξανδρος Κωχ, Μαρία Ορφανού, Καλλιόπη Μανδρέκα, Δημήτρης Κρίκος

* "Σίδερ", μουσικό παραμύθι

Η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία Θεάτρου “ΑΠ!” παρουσιάζει το μουσικό παραμύθι “Σίδερ”, μια διαδραστική παράσταση γεμάτη χρώματα, μουσική, τραγούδι και δράση, κατάλληλη για παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου. Το έργο μιλάει για το πού και πότε και πώς και από ποιον φτιάχτηκε ο κόσμος μας, ένας κόσμος πράσινος και μπλε, υγρός και στρογγυλός και όμορφος και λαμπερός και όσο γίνεται πλουμιστός, καθώς και για το πώς θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, αν αντί για αυτά γίνονταν άλλα.

Συντελεστές

Κείμενο-Μουσική: Παναγιώτης Λαδάς, Παύλος Μέτσιος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Περδίκης

Είσοδος: 3 €

Ώρα έναρξης: 20:30