Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του "Πρώτου θέματος" για τον κύριο Hellas Power, Βασίλη Μηλιώνη και το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο.>>>
Πριν λίγες ημέρες οι ξέφρενες διακοπές του μέχρι πρότινος προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό, Βασίλη Μηλιώνη και υπόδικου αφεντικού της Energa- Hellas Power, είχαν προκαλέσει σάλο.
Παρέα με φίλους του και καλλίγραμμες κοπέλες, αναστάτωσαν το "νησί των ανέμων" και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ξόδεψαν αφειδώς. Ο ίδιος ανέφερε όταν ρωτήθηκε πως ήθελε να "ξεσκάσει και στόχος του δεν ήταν να προκαλέσει".
Ωστόσο πολυτελέστατα ήταν τα γενέθλια του κ. Μηλιώνη, αφού η παρέα μετακινούνταν με πολυτελή SUV (σε κομβόι μάλιστα), ενώ διέμεναν σε τέσσερις υπερπολυτελείς βίλες. Στη μια βίλα το κόστος ανήλθε ενδεικτικά σε 3.600 ευρώ για 6 νύχτες. 
Πολυτέλεια και απλοχεριά υπήρξε και στα ποτά, που καταναλώθηκαν. Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής μόνο για τα ποτά, που παρήγγειλαν στις ενοικιαζόμενες βίλες ξοδεύτηκαν 5.000 ευρώ.
Σε καθημερινή βάση ένα φορτηγάκι από τοπική κάβα έφτανε φορτωμένο με κιβώτια, γεμάτα από ακριβές σαμπάνιες, βότκες και κρασιά. 
Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξε η παρέα στις Dom Perignon vintage των 750ml (12 μπουκάλια συνολικού κόστους 1.571 ευρώ) και στις Moet& Chandon Brut Imp των 750ml. Συνολικά σε έξι μέρες καταναλώθηκαν 46 μπουκάλια σαμπάνιας, 33 μπουκάλια βότκας (Beluga και Grey Goose) καθώς και 91 μπουκάλια ακριβών κρασιών).
Ο εορτάζων κ. Μηλιώνης κατέθεσε μια προκαταβολή των 1.500 ευρώ στην κάβα, όμως το υπόλοιπο των 3.242,71 ευρώ, που υποτίθεται θα εξοφλούσε τις υπόλοιπες μέρες, έμεινε να περιμένει.
Τώρα οι υπεύθυνοι της κάβας τρέχουν και δεν φτάνουν και ψάχνουν τον Βασίλη Μηιλιώνη για την εξόφληση. 
Άντε και του χρόνου και να εκατοστήσει.


Με πληροφορίες από το "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής