anastasiadis_paok_proetoimasia_20140712_01.JPG
Αισιόδοξος, για την πρόκριση του ΠΑΟΚ σε βάρος της Ζίμπρου, εμφανίστηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το απόγευμα.

 

"Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και πρέπει να είμαστε όλοι εδώ για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους το αποδείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω τα πράγματα να έρθουν όπως τα θέλουμε", είπε.

Όταν του επισήμαναν ότι στα δύο παιχνίδια, με Ζίμπρου και Καλλονή, η ομάδα του δεν πήρε αποτέλεσμα, απάντησε πως οι εμφανίσεις ήταν καλές, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε: "Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αλλά περισσότερο στην Παναγιά και τώρα που ήρθε η αμφισβήτηση και μας βρίζουν πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει το κουμπί προς τα εμάς", τόνισε.

Υποστήριξε πως το αυριανό παιχνίδι θα εξελιχθεί όπως και το πρώτο στο Κισινάου, αλλά “απλώς πρέπει να μπει η μπάλα στα δίχτυα και για να μπει πρέπει να γυρίσει το κουμπί”.

Αρνήθηκε να απαντήσει για θέματα μεταγραφών “έχουμε παιχνίδι αύριο”, ξέκοψε, χαρακτήρισε επιβεβλημένο το ροτέισον και στην ερώτηση αν περίμενε να έρθει τόσο γρήγορα μέσα στη σεζόν ένα παιχνίδι-τελικός, απάντησε: 

"Με τον Αναστασιάδη, ναι! Το περίμενα..."

Δε δέχτηκε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στα στημένα, ζήτησε από τους οπαδούς συμπαράσταση για 90 λεπτά και μετά αν δεν γίνουν αυτά που θέλει ο κόσμος, τότε ας αποφασίσουν κι αυτοί τι θα κάνουν. Είμαστε, όμως, όλοι υποχρεωμένοι μέχρι το τέλος του ματς να είμαστε εδώ. Από εμάς εξαρτάται το αυριανό παιχνίδι”.

Κλείνοντας ζήτησε “ένα γρήγορο γκολ”…