giatagana_20130326_02.jpg
Τι τους… θυμίζει, τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, η Χρυσούλα Γιαταγάνα; Ότι τους… τα ‘λεγε για τον ΕΝΦΙΑ, αλλά εκείνοι… αγρόν ηγόραζαν!

 

Όπως ανακοίνωσε η κ. Γιαταγάνα, που εκλέχθηκε, μεν, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά, πλέον, ανήκει στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές, «στις 20-12-2013 κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του περίφημου ΕΝΦΙΑ, για τον οποίο σήμερα διαμαρτύρεστε όλοι, είχα αναπτύξει ένσταση αντισυνταγματικότητας του νόμου την οποία σας παραθέτω στο παρακάτω βίντεο.
Τότε διαμαρτυρόσασταν γιατί σας καθυστερώ. Λέγατε πως αυτά θα κριθούν από τα δικαστήρια, φωνασκούσατε στο πεντάλεπτο της ανάπτυξης της ενστάσεώς μου κλπ κλπ κλπ.. Τώρα που αντιμετωπίζετε, ο καθένας στην Περιφέρειά του, τη δίκαιη οργή των συμπολιτών σας, πολύ όψιμα διαμαρτύρεστε και ζητάτε να αλλάξει ο νόμος τον οποίο όμως εσείς ψηφίσατε».

Και η κ. Γιαταγάνα καταλήγει ρίχνοντας τις… μπηχτές της, για διαβασμένους και… αδιάβαστους: «Προφανώς δεν διαβάσατε το νόμο και γι'αυτό το λόγο τον υπερψηφίσατε. Η διαφύλαξη του κύρους του Κοινοβουλίου επαφίεται στη υπεύθυνη στάση όλων μας».

Για τους άπιστους Θωμάδες παραθέτει και το σχετικό απόσπασμα σε βίντεο: