asfaltostrosi_tsimiski_20140624_01.jpg
Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στην οδό Νικολάου Γερμανού από ειδικά συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης μεθαύριο, Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 από τις 7.30 το πρωί έως τις 17.30 το απόγευμα.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών θα απαιτηθεί αποκλεισμός της διέλευσης όλων των οχημάτων στο μήκος της οδού, από την οδό Εθνικής Αμύνης έως την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την οδό Γ ́ Σεπτεμβρίου.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις και αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε οδούς όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας, ειδικά στις λωρίδες λεωφορείων, δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις, όπως εγκάρσιες αυλακώσεις, λακκούβες, τροχαυλακώσεις κλπ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000 €, και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 m2 στις οδούς Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Εγνατία, Μητροπόλεως, Τσιμισκή και Νικολάου Γερμανού όπου έχουν καταγραφεί επικίνδυνα σημεία.