aris_super_3_20130929_01.jpg
Βρισκόμαστε στις 8 Αυγούστου 2014 και οι ιθύνοντες του Άρη δεν έχουν αποφασίσει, ακόμη, πού θα αγωνίζεται η ομάδα: Στη Football League, ή στη Football League 2;

 

Αυτό προκύπτει από την επίσημη τοποθέτηση του προέδρου του ΑΣ Άρη, Χάρη Παπαγεωργίου. Με έγγραφη ανακοίνωσή του προσπαθεί να βάλει τέλος στα σενάρια για Γ εθνική, όμως οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ… άλλα λενε!

Στην ανακοίνωσή του, που ανέβηκε στο επίσημο σάιτ του ΑΣ, αλλά όχι και της ΠΑΕ (τουλάχιστον ως πριν από λίγο), ο κ. Παπαγεωργίου τονίζει:

«Υπάρχουν δυστυχώς “σκοτεινές” δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή του συλλόγου και φυσικά δεν εννοώ τον λαό του ΑΡΗ, οργανωμένο και μη.
Εμμένω σθεναρά στην αρχική μου θέση παραμένοντας πιστός στο Σύλλογο που αγάπησα και υπηρέτησα από το 1971».

Και προσθέτει: «Αυτό το διάστημα συντελείται ένα έγκλημα στο οποίο δεν θα γίνω συνεργός. Δεν πρόκειται να είμαι αυτός που θα υπογράψει τη θανατική καταδίκη του εκατόχρονου ΑΡΗ. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με το κεφάλι ψηλά και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς να ενδώσω σε κανενός είδους εκβιασμό ,πιστός σε αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες».

Όσο για το πού θα αγωνίζεται η ομάδα από τον Σεπτέμβριο, ξεκαθαρίζει: «Η απόφαση που έχει ληφθεί από τους θεσμικούς παράγοντες (Γ.Σ Μετόχων της ΠΑΕ,  Δ.Σ ΑΣ ΑΡΗΣ,  Δ.Σ. ΚΜΑ) είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Άπαντες να συστρατευτούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της (αγωνιστικούς και βιωσιμότητας) και όχι να παραδώσουμε τα όπλα, γεγονός που άλλωστε δεν συνάδει με τον Θεό του πολέμου».

Πριν λίγο, πάντως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δήλωναν ότι δε γνώριζαν το παραμικρό για την ανακοίνωση Παπαγεωργίου.

Από τον Σούπερ 3 ανακοινώθηκε κάλεσμα του λαού του Άρη, για τις 7 το απόγευμα, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την ίδια ώρα, ο Γ. Γαλανός αναμένεται να ανακοινώσει, από λεπτό σε λεπτό, την αποχώρησή του από τα της ΠΑΕ.