kyrizoglou_orkomosia_20140830_01.JPG
Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, στο κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλέξης Μινωτής».

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβας.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος σε σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα επιδιώξει συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και δήλωσε δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου «χωρίς διακρίσεις και με τήρηση των αρχών της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού».

kyrizoglou_orkomosia_20140830_02.JPG

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γ. Ορφανός, ο βουλευτής πρώην υπουργός και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Στ. Καλαφάτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κούβελας και Μάκης Κυριζίδης, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στρ. Σιμόπουλος, ο γεν. γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παν. Κοκόρης, οι δήμαρχοι Π. Μελά Δ. Δεμουρτζίδης, Κορδελιού - Ευόσμου Πέτ. Σούλας, Βόλβης Διαμ. Λιάμας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Γιουτίκας και Χριστίνα Κελεσίδου, ο π. υπουργός Σωτ. Κούβελας, ο τ. περιφερειάρχης Παν. Ψωμιάδης, οι π. δήμαρχοι Ευόσμου Παν. Αλεξανδρίδης και Ευκαρπίας Χαρ. Πανταζόγλου.