vikelidis_01.jpg
Στον Άρη δεν έχουν βάλει μυαλό. Τη Δευτέρα γίνεται η κλήρωση του κυπέλλου κι ο Άρης παίρνει μέρος ως ομάδα της Football League. Την ίδια στιγμή, οι οργανωμένοι επιμένουν να παίξει η ομάδα στη Football League 2 και τελική απόφαση θα ληφθεί… τη Δευτέρα!

 

Αντιπροσωπεία από όλους τους συνδέσμους του Αρη (Super 3, Ιερολοχίτες, Club 1914), συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του ΑΣ και της ΚΜΑ και αυτό που ζήτησαν είναι να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη Γ’ Εθνική, καθώς βλέπουν ότι η διοίκηση Στεφανίδη δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ακόμα περισσότερο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε αυτό.

Κατηγόρησαν μάλιστα τους εκπροσώπους των δύο φορέων ότι παρέχουν στήριξη στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι οργανωμένοι πρότειναν να προκηρυχθούν γενικές συνελεύσεις, όμως τα χρονικά όρια πιέζουν και, έως ότου επιτευχθεί πλειοψηφία για την πρώτη από αυτές οι κληρώσεις των υποχρεώσεων του Άρη θα έχουν γίνει ερήμην του!

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται σε νέα ευρεία συνάντηση τη… Δευτέρα –λες και ο Άρης έχει όλον τον χρόνο μπροστά του για ζυμώσεις… Ο Πάνος Στεφανίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, χθες, επαναλάμβανε ότι δεν θα οδηγήσει ο ίδιος την ομάδα στη Γ’ Εθνική και καλούσε όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει να αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ. Επίσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χ. Παπαγεωργίου, έχει, επίσης, τοποθετηθεί κατά της παρουσίας της ομάδας στη Football League 2…