Ξεσπά και πάλι από το κελί του ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και καταγγέλλει πως το κατηγορητήριο άλλαξε 6 φορές!>>>
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεσπά από το κελί του και διατρανώνει την αθωότητά του. Αναφέρει ξανά πως δυο από τους πέντε εφέτες τον έκριναν αθώο και αυτό δεν αλλάζει.
Παράλληλα καταγγέλλει πως κάποιοι τον ήθελαν στη φυλακή, αφού για να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Διαβατών, το κατηγορητήριο άλλαξε έξι φορές!
Αρχικά η παράβαση καθήκοντος μετατράπηκε σε συναυτουργία και ψυχική συνδρομή σε πλαστογραφίες από το 1997. Στη συνέχεια μετατράπηκε σε Συναυτουργία και ψυχική συνδρομή σε πλαστογραφίες από το 1999.
Αφού κατέρρευσε η κατηγορία αυτή άλλαξε σε ηθική αυτουργία σε ηθική αυτουργία.
Μετά ήρθε η άμεση συνέργεια και τέλος η απλή συνέργεια δια παραλείψεως. Όταν και αυτή η κατηγορία κατέπεσε τότε εμφανίστηκε η απλή συνέργεια με ψυχική συνδρομή, που τον έστειλε άδικα στη φυλακή, χωρίς όμως να έχει το δικαίωμα να αντιπαραθέσει τα επιχειρήματά του.
Κάνει λόγο για μια εξόφθαλμη αδικία απέναντι σε ένα πρόσωπο, που πρόσφερε τόσο στη Θεσσαλονίκη ως δήμαρχος, όσο και στη χώρα από τη θέση του Υπουργού Αθλητισμού.
Καταλογίζει την άδικη φυλάκισή του σε συμφέροντα, ενώ ο ίδιος έγινε το εξιλαστήριο θύμα, παρόλο, που τα οικονομικά του με δικαστική πραγματογνωμοσύνη υπογεγραμμένη από δύο καθηγητές πανεπιστημίου, ήταν "κρυστάλλινα".
Τέλος ζητά να αποκατασταθεί η εις βάρος του αδικία.