dimarxeio_thessalonikis_02.jpg
«Άτυπη» χαρακτηρίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, η αποψινή συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, η οποία πραγματοποιήθηκε

στο Δημαρχείο κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του Προεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Σταύρος Καλαφάτης, (της δημοτικής παράταξης «Εντάξει»), Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (της «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη»), Γιάννης Δελλής (της «Λαϊκής Συσπείρωσης»), Αρμόδιος Στεργίου (της «Συμμαχίας Πολιτών»), Γιώργος Ρακκάς (της «Μένουμε Θεσσαλονίκη»), Ελεάννα Ιωαννίδου (της «Γειτονιές σε Δράση»), ενώ ο εκπρόσωπος της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «αποχώρησε από τη συζήτηση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο διάλογος επικεντρώθηκε σε θέματα για τη λειτουργία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να εξεταστούν προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων που να αποσκοπούν στη βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες της νέας δημοτικής περιόδου».