vikelidis2-604x345

Σε κατάληψη, προχώρησαν, πριν λίγο, οπαδοί του Άρη, στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

 

Ήταν η πρώτη αντίδραση στην απόφαση του Πρωτοδικείου να δικαιώσει τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος, έτσι, επανέρχεται στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Από πλευράς ερασιτέχνη Άρη διέρρευσε ότι υπάρχουν σκέψεις για κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ δεν θα δοθεί το γήπεδο στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Λάμπρος Σκόρδας ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5» ότι η ομάδα θα παίξει στην Β’ Εθνική και αποκάλυψε κάποιες από τις πρώτες κινήσεις του ως διοίκηση. «Αυτό που έγινε ήταν η αποκατάσταση της νομιμότητας διότι ο Άρης δυστυχώς είναι στην Β’ εθνική, αλλά είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κι όχι να ξεπουληθεί επειδή κάποιοι άνθρωποι το έχουν σαν σχέδιο εδώ και χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Λάμπρος Σκόρδας καταφέρθηκε εναντίον του ΑΣ, της ΚΜΑ και των οργανωμένων: «ΑΣ και ΚΜΑ είναι υπό ομηρία των οργανωμένων. Δεν μπορεί να λειτουργεί ο σύλλογος υπό την ομηρία 100 ανθρώπων που θέλουν να κάνουν κουμάντο για τους δικούς του λόγους. Δυστυχώς ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο ερασιτέχνης Άρης δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Στο συμβούλιο του ερασιτέχνη ήταν άνθρωποι που δεν συμφωνούσαν κι έφυγαν. Απειλές και βία. Στο δικαστήριο δεχθήκαμε απειλές από τους οργανωμένους. Στην Λέσχη είχαν αποφασίσει αρχικά Β’ Εθνική και μετά έβαλαν ψηφοφορία Β’ εθνική ή Γ’ και ψήφισαν 100 άτομα. Οι θεσμοί έχουν φτάσει να διώχνουν τον κόσμο. Εδώ και έξι χρόνια το έχω καταγγείλει. Είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι. Χθες ο Πόππης έκανε δηλώσεις αλλά ήταν εκείνος που μαζί με άλλους εμφάνισαν την πρόταση Πλα», είπε.

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε απόφαση, ορίζοντας ως προσωρινή διοίκηση τον Λάμπρο Σκόρδα, τον Νικήτα Ματθαίου και τον Στέφανο Τσιόνκη.