qpr_paok_0_1_20140809_02.JPG
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν το παιχνίδι με την Ίντερ. Αυτή ήταν στην ουσία και η τελευταία προετοιμασία φιλικού αγώνα για το φετινό καλοκαίρι, καθώς

μετά το ματς με την Ίντερ, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε, ξεκινάει επισήμως η χρονιά 2014/15…

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βράθηκαν στην Τούμπα (πλην του αδειούχου Ιτάνζ και του τραυματία Κωνσταντινίδη) και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους σια αύριο στις 18:45, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, κατά το οποίο οι παίκτες δούλεψαν πρακτικά στην τακτική προσέγγιση του αυριανού αγώνα.

Από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζει κανείς κάποιο πρόβλημα και όλοι τους είναι στη διάθεση του προπονητή για το αυριανό ματς της Τούμπας.

Το απόγευμα έφθασε στη Θεσσαλονίκη και η Ίντερ. Οι Ιταλοί επέλεξαν να μην προπονηθούν στη Θεσσαλονίκη, αντίθετα θα κάνουν μια βόλτα γύρω από το ξενοδοχείο και οι παίκτες θα ξεκουραστούν ενόψει του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ στην Τούμπα.

Η 18άδα με την οποία ήρθε στη Θεσσαλονίκη η Ίντερ αποτελείται από τους:

Χαντάνοβιτς, Καρίζο, Μπέρνι, Ζουάν Ζέσους, Αντρεόλι, Βίντιτς, Ρανόκια, Σιλβέστρ, Ντ’ Αμπρόσιο, Μαγκαμότο, Γιόναθαν, Κόβατσιτς, Γκουαρίν, Όμπι, Ερνάνες, Μ’ Βιλά, Οσβάλντο, Ικάρντι. Λείπουν, δηλαδή, οι Παλάσιο και Μέντελ, αλλά όλα τα άλλα αστέρια είναι εδώ.