Απίστευτη κτηνωδία με δράστη 58χρονο Έλληνα, στα Γρεβενά! Ανάγκασε 28χρονη διανοητικά ανάπηρη Αλβανίδα να εκδίδεται σε διάφορους πελάτες!


Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη σήμερα Σάββατο (2 Αυγούστου 2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών. Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του αναζητώντας την 28χρονη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Φλώρινα από τις 5 Ιουλίου 2014 (την επιμέλειά της είχε δώσει δικαστική απόφαση). Αστυνομικοί βρήκαν χθες βράδυ την νεαρή γυναίκα, σε περιοχή των Γρεβενών, να περπατά σα χαμένη στους δρόμους...

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 58χρονος ήταν αυτός που, με απειλές, την ανάγκασε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να πάει, μαζί του, στα Γρεβενά. Εκεί την ανάγκαζε, με χρήση βίας, να εκδίδεται σε ηλικιωμένους "πελάτες" έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία κρατούσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 58χρονος επανειλημμένα την εξανάγκαζε με χρήση βίας σε συνουσία μαζί του, ενώ πριν την εξαφάνισή τηςμ την εξέδιδε περιστασιακά σε ηλικιωμένους άνδρες στη Φλώρινα!

Άμεσα αναζητήθηκε ο 58χρονος και αφού εντοπίστηκε, συνελήφθη. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία  για σωματεμπορία, βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών .