yfairesi_lhth_20140814_02.JPG
Γυναίκα – δηλητήριο! Έκλεψε… το κομπόδεμα του άντρα της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση! Και για να μην την κατηγορήσει κανείς και για να “φάει” τα χρήματα με την ησυχία της, σκηνοθέτησε διάρρηξη!

 

Απίστευτη ιστορία εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης. Ακολούθησαν τη… γυναίκα και βρήκαν το δρόμο του χρήματος: Τα κλεμμένα 220.000 ευρώ!

Δράστιδα της υφαίρεσης (αφού κλοπή μεταξύ συζύγων, έστω και σε διάσταση, δεν υφίσταται) φέρεται 47χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 25 Μαΐου 2014, ημερομηνία κατά την οποία ο 60χρονος σύζυγός της απουσίαζε, η 47χρονη έκλεψε, από κρύπτη που είχαν στη σοφίτα του σπιτιού τους στη Λητή, 220.000 ευρώ. Τα χρήματα τα έκρυψε, μαζί με 1.000 δολάρια ΗΠΑ, σε άλλη κρύπτη, στο σπίτι της αδελφής της, όπου διέμενε μετά την απόφαση να χωρίσουν! Μάλιστα, καθώς ήταν (τα περισσότερα) σε 50ευρα, τα χώρισε σε δεματάκια των 10.000 ευρώ και τα τύλιξε με αλουμινόχαρτο, για να τα προστατέψει από την υγρασία και τη φθορά!

yfairesi_lhth_20140814_01.JPG

Στη συνέχεια, αναστάτωσε τους χώρους του σπιτιού και άφησε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή, προκειμένου όλοι να υποθέσουν ότι κάποιος διέρρηξε το σπίτι κι έκλεψε τα χρήματα.

Πράγματι, ο 60χρονος υπέθεσε αυτό ακριβώς κι έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά, όπου κατήγγειλε την κλοπή. Οι έρευνες της αστυνομίας, όμως, απέδειξαν την αλήθεια, αφού η 47χρονη, αν και σε διάσταση, έδειχνε, με τη ζωή που έκανε να μην… έχει οικονομικό πρόβλημα!

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού βρέθηκε στην κρύπτη στο σπίτι της αδελφής της και αποδόθηκε στον 60χρονο, αφού η 47χρονη… μακρυχέρα (πρώην) σύζυγος ομολόγησε την πράξη της.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.