Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία κατά τη διάρκεια της 79ης ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014, προτίθεται να προχωρήσει σε διενέργεια Εβδομάδας Χαμηλών Τιμών.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΘ: «Με στόχο την αναγέννηση του θεσμού της ΔΕΘ, αλλά και της Θεσσαλονίκης γενικότερα, την εβδομάδα της ΔΕΘ δίνουμε «πνοή και ζωντάνια» στην πόλη μας και κατ’επέκταση στην αγορά της, σε συνεργασία με την ΔΕΘ - HELEXPO A.E και: 
1. Εξαγγέλλουμε ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ για να προσελκύσουμε τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης στα καταστήματά μας
2.Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει με δικό του stand στη Δ.Ε.Θ. διοργανώνοντας ΄Εκθεση Φωτογραφίας με θέμα «agora» και διανέμοντας, μεταξύ άλλων, ενημερωτικά φυλλάδια για την αγορά μας.
3. Διοργανώνονται καλλιτεχνικά events με Μπάντες της πόλης
4. Διαθέτουμε στις εμπορικές επιχειρήσεις εισιτήρια της Δ.Ε.Θ. (με ιδιαίτερα συμβολική τιμή 1 ευρώ) προκειμένου να χορηγούνται ως δώρο αγοράς στους καταναλωτές».

Καλούν, λοιπόν, όλους τους εμπόρους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και καλούν όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στα τηλ. 2310-547887, 2310548876.