Πιο "φτωχό" από σήμερα το Hollywood. Ο Robin Williams πέρασε στην αιωνιότητα. Την αυτοκτονία αναφέρει ως αιτία η αστυνομία της Καλιφόρνια.>>>

Ο 63χρονος Αμερικανός, ταλαντούχος ηθοποιός Robin Williams, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μετά από κλήση, που έλαβαν οι υπεύθυνοι των πρώτων βοηθειών λίγο μετά το απόγευμα τοπική ώρα.
Ο Robin Williams, αγαπήθηκε για τις ερμηνείες του σε ταινίες, όπως "Good Morning Vietnam" και ο "Κύκλος των Χαμένων Ποιητών", στο "Insomnia", μαζί με τον Αλ Πατσίνο, ενώ βραβεύτηκε και με το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία "ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ" με συμπρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέϊμον.
Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στο παρελθόν για τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Μόλις τον Ιούλιο είχε βγει από κλινική αποτοξίνωσης, ώστε να αποκτήσει ξανά τη νηφαλιότητά του από αυτές τις καταχρήσεις.
Ο ιατροδικαστής, που τον εξέτασε, δήλωσε πως ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ωστόσο πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι και να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες έρευνες, πριν καταλήξει στο τελικό συμπέρασμα.
Συντετριμμένη η σύζυγός του Susan Schneider, ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των στιγμών αυτών και ζήτησε να μην επικεντρωθούν στα αίτια και στο θάνατο του Robin Williams, αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου, που χάρισε απλόχερα στο κινηματογραφικό κοινό.
Ο Robin Williams είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους.