Την ιδιαίτερη σημασία, που έχει για την πόλη της Θεσσαλονίκης η διοργάνωση του 3ου διεθνούς νυχτερινού ημιμαραθωνίου αναγνώρισε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Ορφανός.>>>
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης έκανε έκκληση στους πολίτες να λάβουν συμμετοχή στον 3ο διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο, που θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Ορφανός στη συνάντηση, που είχε με μέλη της οργανωτικής επιτροπής συζήτησε τα οργανωτικά ζητήματα και δήλωσε σχετικά με τη σημασία του Ημιμαραθωνίου: " Είναι σαφές ότι θα είναι ένα σημαντικό βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. Αισιοδοξούμε ότι θα είναι μια εξαιρετική διοργάνωση με πολύ κόσμο και κυρίως με την συμμετοχή των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, διότι προσδοκούμε να έρθουν πολίτες και από άλλες περιοχές της χώρας".
Μάλιστα τόνισε πως το ΥΜΑΘ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να συμβάλλει στην άψογη οργάνωση του αγώνα.
Από την πλευρά της οργανωτικής επιτροπής ο γενικός γραμματέας της, , Γιάννης Ποδιώτης και ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Γιώργο Ορφανό για το ενδιαφέρον του προς τον αθλητισμό και την υποστήριξη, που προσφέρει.